Om Dyrlege Sirkka-Lisa Schultz

Dyr har bestandig vært min store lidenskap – jeg er oppvokst med både hunder, marsvin, kaniner og hester. Veterinæryrket har jeg bokstavelig talt fått inn med morsmelken da begge mine foreldre er dyrleger. Sammen har de drevet Namsos Veterinærkontor i over 15 år, en liten klinikk for smådyr liggende ved festplassen.  Jeg har fra tidlig alder vært med på både smådyrsklinikken og ut på gårdene til produsentene – det var aldri noe tvil: det var dyrlege jeg skulle bli!

Etter nesten 6 krevende og lærerike år på Ludwig-Maximilians-universitetet i München, kunne jeg Mars 2020 endelig kalle meg for autorisert veterinær! Selv om yrket kommer med mange «laster» og krevende dager, er jeg ufattelig stolt over å kunne jobbe i dette flotte yrket! Etter 1 år ute i felten har jeg enda til gode å kjenne på følelsen av å «dra på jobb» – jeg tilbringer dagene med noe jeg elsker!

Dyrlege for smådyr og stordyr
Inseminør for storfe

Tlf: 480 06 133
Epost: [email protected]

  • Smådyr
  • Produksjonsdyr
  • Hest

Foto: Namdalsavisa

Om konseptet «Dyrlege hjem til deg»

Da klinikken i Abel Meyers gate ble solgt i 2017, gikk firmaet over til å kun være en mobil praksis – en klinikk på fire hjul! SÅ du finner oss ikke på noe kontor i byen – men ute i felten! Dette var lenge planen for å kunne tilby en ny tjeneste i distriktet. En tjeneste der vi ønsker å tilby en stressfri og behagelig konsultasjon av dyret ditt – hjemme på stua i kjente omgivelser. Vi håper at dette bidrar til at for eksempel hunden din ikke trenger å gruve seg så mye for det årlige stikket med vaksinen, eller at man slipper stresset med å transportere kjæledyret sitt i bilen.

Denne typen konsultasjon fører selvfølgelig til noen begrensinger – per i dag kan vi ikke tilby noe form for bildediagnostikk; det vil si røntgen, ultralyd, CT etc, men når dette skulle være nødvendig har vi godt utrustede klinikker med flinke fagfolk i både Namsos og for eksempel Grong som kan hjelpe videre!

Vi håper at konseptet vårt skal gjøre opplevelsen med dyrlege mer behagelig for både deg og ditt kjæledyr!